Noutati
Livrare gratuita
traseu Militari - Pantelimon » Detalii
Noua locatie
Locatia punctului nostru de lucru este: Str. Oboga, nr. 15, sector 6, Bucuresti » Detalii
Plata cu card
Magazin sau LINK DE PLATA
» Detalii

ACCESORII MOBILA / USI GLISANTEAbonare stiri

Space Tower


Space Tower este alternativa Blum pentru cos jolly coloana.

 

 

<<<< INAPOI LA COSURI JOLLY - coloana >>>>

 

<<<<  INAPOI la glisiera Tandembox Antaro >>>>

<<<< INAPOI la glisiera Tandembox Legrabox >>>>

 

 

SPACE TOWER convinge prin acces simplu, oferă spaţiu enorm pentru provizii şi se poate implementa individual pentru diferite necesităţi ale clientului. Astfel dulapul de provizii bine gândit susţine activitatea de zi cu zi în bucătărie.

Workflow – Desfăşurare simplă a treburilor
Accesul la provizii are un rol important în utilizarea bucătăriei. De aceea, o poziţie cu acces uşor pentru SPACE TOWER este importantă în bucătărie, pentru buna desfăşurare a activităţilor.

Pentru acces din mai multe părţi

Un dulap de provizii este utilizat mai frecvent decât aţi crede. De aceea, foarte important este confortul în funcţionare. Datorită dulapurilor care se deschid individual, proviziile sunt depozitate complet în separeul practic SPACE TOWER şi sunt uşor accesibile.

Acces din trei părţi
SPACE TOWER utilizează întreaga înălţime a dulapului. Chiar şi proviziile care se află depozitate în colţul cel mai îndepărtat al unui sertar, sunt uşor accesibile, datorită extragerii totale – din partea stângă, din partea dreaptă şi chiar din faţă.

Preluarea din partea de sus
Fiecare extragere totală poate să fie deschisă separat şi, de aceea, poate să fie văzută complet din partea de sus. Astfel, articolul stocat pe care îl căutaţi este găsit rapid şi poate să fie preluat uşor din partea de sus.

Forţe de acţionare reduse
Trebuie doar să se deschidă sertarul în care se află articolul dorit. Prin forţele mici de acţionare utilizarea dulapului de provizii este o joacă de copii.

Spaţiul suficient de depozitare este ce oferă în principal SPACE TOWER.
De aceea, soluţia inteligentă a dulapului utilizează pe cât posibil spaţiul disponibil. Proviziile pot să fie depozitate în partea centrală şi clar aranjate.

Space –
Exploatare optimă a spaţiului Cu ajutorul SPACE TOWER puteţi să stocaţi o multitudine de provizii şi să folosiţi în mod optim spaţiul disponibil în bucătărie. Separarea internă practică vă ajută să organizaţi clar şi flexibil proviziile dvs.

   

Realizarea de cutii de sertar închise înalte Recipiente înalte şi închise asigură depozitarea proviziilor în siguranţă. Astfel,
cele din partea din spate şi cele laterale nu vor cădea.

Organizare interioară flexibilă Sistemele de separare interioară organizează în mod optim spaţiul de depozitare şi asigură o mai bună ordine şi claritate. Proviziile dvs., precum făină, zahăr sau orez, sunt depozitate în poziţie stabilă

 

Capacitate de încărcare ridicată Fiecare sertar convinge prin stabilitate şi capacitatea ridicată de încărcare – chiar până la greutatea totală de 70 kg. Astfel, chiar şi articolele grele de stocat, precum sticlele, sunt depozitate în siguranţă.

 

SPACE TOWER este flexibil pe înălţime, lăţime şi adâncime şi se poate adapta la spaţiul de depozitare necesar. Datorită posibilităților diferite de planificare, dulapul practic pentru provizii exploatează fiecare milimetru din bucătăria dvs.

 

Motion –
Confort de mişcare ridicat Calitatea mişcării este un factor decisiv de confort pentru activitatea cotidiană din bucătărie. Echipat cu un sistemul de asistenţă electrică sau mecanică, SPACE TOWER poate corespunde direct cerințelor dvs.
SPACE TOWER este flexibil pe înălţime, lăţime şi adâncime şi se poate adapta la spaţiul de depozitare necesar. Datorită posibilităților diferite de planificare, dulapul practic pentru provizii exploatează fiecare milimetru din bucătăria dvs. Pentru posibilităţi multiple

Varianta îngustă
SPACE TOWER este disponibil şi ca o soluţie ideală pentru bucătării mici. Chiar şi cu o lăţime redusă a dulapului se
pot stoca o multitudine de provizii.

Varianta lată
SPACE TOWER pune la dispoziție mai mult spațiu, astfel se pot depozita ușor întregile provizii pentru familiile mari.

 

Confort ridicat la utilizare
Cu sistemul de asistenţă electrică SERVO-DRIVE, extragerile se deschid automat: este suficientă o simplă apăsare. Închiderea lină şi silenţioasă este garantată de BLUMOTION.

 

SPACE TOWER oferă o mare libertate. Prin intermediul LEGRABOX si TANDEMBOX, se pun la dispozitie două sisteme de compartimentare, cu mai multe variante de proiectare. În funcţie de dorinţele clientului, se poate implementa un design  complet în întreaga bucătărie.

 

Adancime corp : 270 mm,  300 mm,  350 mm,  400 mm, 450 mm, 500 mm, 550 mm, 600 mm.

Corp exterior : minim 200 mm, 250 mm, 300 mm, 350 mm, 400 mm, 450 mm, 500 mm, 550 mm, 600 mm.

Culori : alb, negru, gri

 

- disponibil la comanda, 1 - 7 zile
- se achita in avans
pret
lei, cu tva
 
SPACE TOWER ACCESORII CORP 250-600MM 4D+1M COS COLOANA 270MM 1175.50  
SPACE TOWER ACCESORII CORP 250-600MM 4D+1M COS COLOANA 300MM 1175.50  
SPACE TOWER ACCESORII CORP 250-600MM 4D+1M COS COLOANA 350MM 1175.50  
SPACE TOWER ACCESORII CORP 250-600MM 4D+1M COS COLOANA 400MM 1178.00  
SPACE TOWER ACCESORII CORP 250-600MM 4D+1M COS COLOANA 450MM 1185.50  
SPACE TOWER ACCESORII CORP 250-600MM 4D+1M COS COLOANA 500MM 1193.00  
SPACE TOWER ACCESORII CORP 250-600MM 4D+1M COS COLOANA 550MM 1235.50  
SPACE TOWER ACCESORII CORP 250-600MM 4D+1M COS COLOANA 600MM 1383.00  

 

 

Cote de proiectare

Ultima actualizare : 01.01.2020

Pozele atasate au caracter orientativ.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali; Ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Preturile in lei includ TVA. Preturile in Euro nu includ TVA

"Calitate inainte de toate "

Dezvoltat de DM & KPA