Noutati
Livrare gratuita
traseu Militari - Pantelimon » Detalii
Noua locatie
Locatia punctului nostru de lucru este: Str. Oboga, nr. 15, sector 6, Bucuresti » Detalii
Plata cu card
Magazin sau LINK DE PLATA
» Detalii

ACCESORII MOBILA / USI GLISANTEAbonare stiri

SISTEME USI GLISANTE


 

 

Sisteme usi glisante pentru mobilier, pentru dressinguri.

 

 

SISTEM USI GLISANTE SLIDER

 

Exclusivitatea gamei de produse. Avem în vedere şi apreciem cerinţele estetice ale clienţilor, avem să va propunem variante de sisteme de glisare cât mai diverse forme, stiluri şi culori.

Preţuri rezonabile. Oferim diverse sisteme dintre care clientul îşi poate alege unul care este cel mai convenabil, potrivit posibilităţilor sale.

Înaltă calitate. Calitatea produselor Slider este datorată folosiri materialelor de înaltă calitate în producerea lor.usi_glisante_slider.jpg

 

SISTEM USI GLISANTE HAFELE

 

Sistemele de usi glisante sunt astazi elementele de baza pentru spatiile de locuit moderne.

Acestea pot fi folosite in multe moduri - economisesc si optimizeaza spatiul. Cu usile glisante, creati noi si interesante posibilitati pentru utilizarea mobilierului si a spatiilor.

Indiferent daca sunt utilizate ca separator de spatiu intre bucatarie si spatiile de zi, ca dressing in dormitor sau pentru mascarea biroului de acasa - solutiile glisante sunt la moda.Sisteme_usi_glisante_Hafele_1.jpg

SISTEM USI GLISANTE SISCO

Produs in Italia Sisco ofera calitate la un pret rezonabil.

Cele 3 produse difera in functie de tipul de sistem de usa glisanta dorit. Se poate folosi pentru usa de exterior (Sisco 1400), usa suspendata (k70) sau usa simpla (k50), glisare sus sau jos.

Ofera o posibilitate infinita de variante cu ajutorul profilului intermediar pal-pal, care se poate monta si in unghi de 45 de grade pentru a creea un interesant joc de culori.
sistem_usi_glisante_sisco_italia.jpg

SISTEM USA GLISANTA SKM 80

 

Cel mai accesibil sistem de usi glisante.

Foarte usor de folosit si montat.

Un sistem de usi culisante fiabil pentru mobilier , are un raport calitate/pret foarte bun, poate fi utilizat la dimensiuni mari ale usii respectand maximul de greutate de pana la 80 kg incarcare pe fiecare usa in parte.

usi_glisante_skm_80.jpg

SISTEM USI GLISANTE PKM 80

Pentru dulapuri mai largi de la podea la tavan sau incepand de la perete.

 

Mecanismul se monteaza la panoul de lemn sau pe usi cu rame metalice.Sistemul este montat in partea inferioara pe o rotila cu rulmentii pe interior, iar reglajul se face printr-un arc ajustabil cu ajutorul unui surub.

Nu exista posibilitatea ca usa sa cada sau sa iasa de pe sina de glisare, iar multiple usi pot fi folosite simultan in liniste.usi_glisante_pkm_80_mobchim.jpg

 

SISTEME DE USI GLISANTE ALTE SISTEME

Sistemul usilor pliante Concertina reprezinta un element inovativ atat ca si functionalitate cat si design. Dovada a rezistentei este producerea sistemului in italia.

Sistemul de usi Concertina a fost proiectat astfel incat deschiderea a doua usi sa se faca pe o singura parte, utilizand foarte putin spatiu pentru deschidere  si oferira acces maxim in interior .

La deschiderea completa a usilor , sistemul nu ocupa decat vreo 7 cm.

 

 

sistem_usi_pliante_concerta_pentru_dressing.jpg

 

 

 

 


pic06.2_1.jpg

Ultima actualizare : 01.01.2020

Pozele atasate au caracter orientativ.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali; Ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Preturile in lei includ TVA. Preturile in Euro nu includ TVA

"Calitate inainte de toate "

Dezvoltat de DM & KPA