...

ACCESORII MOBILA / USI GLISANTENoutati
Electrocasnice Candy
Electrocasnice Candy » Detalii
Plata cu card
De azi se pot realiza platile cu cardul in magazinul nostru. » Detalii
Amortizoare pentru sertar
Amortizor pentru sertar Indamatic Gacela pentru sertare standard si metabox la 13.00 RON ( TVA inclus) » Detalii

Abonare stiri

Usi glisante - amortizor


 

Noua pagina pentru usile glisante slider se gaseste aici , click pe text

Sistem de glisare Slider - amortizor

 

Sistemul de inchidere al usilor SLIDER este un mecanism unversal de tragere care se instaleaza simplu si usor si care poate fi folosit pentru inchiderea usilor ce folosesc sisteme de glisare din aluminiu sau otel.

Sistemul de inchidere SLIDER permite folosirea cu comoditate a usilor asigurand o inchidere usoara si lina si de asemenea protejeaza usile de posibilele spargeri, defectiuni sau de caderea de pe sina din cauza unei impingeri in forta deoarece sistemul micsoreaza viteza usii si o trage printr-o miscare lina si inceata.

Sistemul de inchidere SLIDER ofera o folosire comoda la un pret convenabil.

 

Beneficiile utilizatorilor :

1. Protejeaza de accidente prin reducerea posibilitatilor de a va rani la degete sau maine. De acceas se recomanda instalarea dispozitivului de inchidere in camerele copiilor.

2. Daca sistemul de inchidere automata este instalat intr-o garderoba, acesta previne accesul animalelor de companie in garderoba si, astfel, toate hainele si lucrurile dumneavoastra vor ramane curate si ordonate.

3. Sistemul de inchidere al usilor previne problemele mecanice care pot aparea din cauza unor impingeri in forta a usilor, in acest fel extinzand durata de viata a usilor.

4. Sistemul de inchidere al usilor are de asemenea rolul de a frana in cazul in care podeaua nu este dreapta si asigura o inchidere totala a usilor, protejand astfel de praf sau alte mizerii care ar putea intra in garderoba.

5. Sistemul de inchidere al usilor se instaleaza pe sina superioara si de aceeas nu poate fi vazut din exterior.

 

Avantajele sistemului e inchidere al usilor SLIDER :

1. Simplitate : instalarea sistemului de inchidere este rapida si simpla. Pentru comoditatea clientilor, oferim  de asemenea un sablon.

2. Versatilitate : sistemul de inchidere SLIDER poate fi instalat atat pe sisteme de glisare din aluminiu cat si pe cele din otel de diferiti producatori.

3. Comoditate : un sistem de inchidere universal, ce poate fi folosit pentru inchidere usilor ata al stanga cat si la dreapta.

4. Functionalitate : sistemul de inchidere al usilor functioneaza pentru usi de diferite dimensiuni si greutati ( recomandat pentru greutati intre 12 - 35 kg si latimi cuprinse intre 600 si 1300 mm ).

 

POZA 1

 

Un element al sistemului de inchidere denumit " brat " se instaleaza pe sina superioara. In functie de distanta dintre usa si sina, alegeti un brat de dimensiuni corespunzatoare.

POZA 2

 

In functie de directia in care se inchide usa ( dreapta sau stanga ), se monteaza mecanismul corespunzator pe corpul acestuia si apoi de fixeaza pe profilul orizontal superior.

LE 3 si 4

 

 

Acest sablon are rolul de a va facilita instalarea sistemulul de inchidere in sina superioara. Bratul se pune in sablon, cu celalalt capat al sablonului la capatul peretelui. Bratul se monteaza exact in locul indicat pentru ca usile sa se inchida usor si fara zgomot.

LE 5 si 6

 

 

Acest sablon este facut pentru a atasa componenta sistemului de inchidere de profilul orizontal superior. Sablonul se ataseaza de usa si sistemul de inchidere se prinde cu suruburi de profil la distana corespunzatoare de capatul usii in asa fel incat mecanismul poate functiona corespunzator.

 

Sistemul de inchidere SLIDER este universal si poate fi instalat atat catre partea dreapta cat si catre partea stanga. Singurul lucru care trebuie facut este sa il puneti in directia dorita in corpul de metal.

POZA 7

 

Bratele au rolul de a prinde usa cu sistemul de inchidere instalat si dea trage pentru o inchidere lina. Pentru ca mecanismul sa functioneze trebuie ales un brat corespunzator distantei dintre usa si sina superioara.

LE 8 si 9

 

 

Sistemul de inchidere va functiona adecavt doar daca este incarcat inainte sa fie montata usa garderonei.

Amortizor ( sistemul de inchidere )

 

In momentul de fata doar disponibil la comanda, 2 - 3 zile.

 

 

Sablon pentru montarea sistemului de inchidere

 

In momentul de fata doar disponibil la comanda, 2 - 3 zile.

 

 

<<<  INAPOI LA sisteme de glisare SLIDER >>>


Ultima actualizare :  29.11.2013
Pozele atasate au caracter orientativ.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali; Ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Preturile in lei includ TVA. Preturile in Euro nu includ TVA

"Calitate inainte de toate "

Dezvoltat de DM & KPA