...

ACCESORII MOBILA / USI GLISANTENoutati
Electrocasnice Candy
Electrocasnice Candy » Detalii
Plata cu card
De azi se pot realiza platile cu cardul in magazinul nostru. » Detalii
Amortizoare pentru sertar
Amortizor pentru sertar Indamatic Gacela pentru sertare standard si metabox la 13.00 RON ( TVA inclus) » Detalii

Abonare stiri

Servo Drive pentru Tandembox


 

INAPOI LA GLISIERE TANDEMBOX  

                 O scurta apasare a frontului sau tragere usoara a manerului este suficienta pentru ca sertarele si extragerile sa se deschida ca de la sine. Datorita functie BLUMOTION, inchiderea extragerilor decurge lin si silentios. La SERVO DRIVE sertarul nu este conectat rigid cu unitatea de antrenare. El poate fi oprit in orice pozitie in timpul deschiderii.
 


 

                Indiferent daca extragerile sunt grele sau usoare, late sau inguste - sustinerea delicata la deschidere ramane mereu aceasi. momentul opririi miscarii de deschidere sau de inchidere a sertarului este stabilit numai de atre clientul dvs. Indiferent aca fronturile au sau nu maner, SERVO DRIVE scoate precis in evidenta oric bucatarie.                Cu mana, piciorul, genunchiul sau soldul : atat de usoara poate fi deschiderea.

                Principiul de lucru al SERVO DRIVE este o antrenare electrica, care da impulsul pentru deschidere. Prin deschiderea usoara, in combinatie cu BLUMOTION, pentru o inchidere lina si silentioasa, se creaza un nou confort de miscare in bucatarie.
                 La SERVO DRIVE sertarul nu este conectat rigid cu unitatea de antrenare. De aceea, el poate fi oprit in orice pozitie in timpul procesului de deshidere. Si inchiderea este posibila din orice pozitie. exista un singur tip de unitate de antrenare penru toate latimile de corp de la 275 mm.

                Pentru completarea TANDEMBOX cu SERVO DRIVE, nu trebuie efectuate modificari la sistemul de glisare. Rularea foarte fina a caruciorului TANDEM si funtionarea ireprosabila a BLUMOTION sunt in continuare asigurate.


SOLUTIA BLUM PENTRU DULAPUL DE SUB CHIUVETA
Corp 900 mm, adancime 500 mm, inaltime 300 mm


SERVO DRIVE :
1 Distantier cu arc Blum
14 Reazem in vinclu dublu
15 Reazem in vinclu simplu
5 Unitate de antrenare
6 7 Nod de legatura + protectie pentru capat de cablu =
8 7 Cablu de repartizare pentru 6 metri + protectie pentru capat de cablu
9 Transformator
10 Cablu de alimentare
12 Suport de transformator - montare pe perete =

TOTAL :

 

 

INAPOI LA GLISIERE TANDEMBOX  

 


Ultima actualizare : 29.11.2013

Pozele atasate au caracter orientativ.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali; Ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Preturile in lei includ TVA. Preturile in Euro nu includ TVA

"Calitate inainte de toate "

Dezvoltat de DM & KPA