Noutati
Livrare gratuita
traseu Militari - Pantelimon » Detalii
Noua locatie
Locatia punctului nostru de lucru este: Str. Oboga, nr. 15, sector 6, Bucuresti » Detalii
Plata cu card
Magazin sau LINK DE PLATA
» Detalii

ACCESORII MOBILA / USI GLISANTEAbonare stiri

Hote de bucatarie


 

HOTA TRADITIONALA STANDARD

HOTA TRADITIONALA TELESCOPICAhota_traditionala.jpg

HOTA SEMINEU / DECOR / DE PERETE

hota_semineu_1.JPG

HOTA INSULA
hota_insula_1.jpg

   

Categorie

Echipamente frigorifice cu volum mai mare de 500 litri

Aparate frigorifice (inclusiv combine frig.)

Congelatoare (inclusiv lazi frigorifice)

Aparate frig. cu volum mai mic de 60 litri (minibar, dozatoare)

Masini de spalat rufe

Uscatoare de haine

Masini de spalat vase

Masini de gatit de mari dimensiuni, cel putin o latura mai mare 50 cm (inclusiv cuptoare electrice incorporabile si compact cu microunde)

Plite electrice

Cuptoare cu microunde „mici”

Ventilatoare cu greutate mai mica de 7 kg

Ventilatoare cu greutate mai mare ce 7 kg

 

 

Pentru detalii suplimentare, comanda sau disponibilitatea unui anumit produs va rugam sa ne adresati intrebarile pe mail : contact@roxymob.ro


Exista mai multe feluri :
- hote insula
- hote semineu
- hote traditionale

Hotele insula reprezinta solutia ideala pentru bucatariile spatioase. O hota atent conceputa pentru a fi ansamblata deasupra unei insule sau peninsula, poate fi considerata o adevarata capodopera de arta din punct de vedere al formelor. Hota respectiva este prevazuta cu un sistem de iluminare distinct.

Cateva sfaturi utile :
Hotele trebuie amplasate la o inaltime de cel putin 65 cm de plitele electrice si 70 cm de cele mixte sau pe gaz.
Pentru obtinerea unei performante optime si prelungirea duratei de viata a hotei dvs tubul de evacuare a aerului nu trebuie sa depaseasca 4 metri lungime si sa nu prezinte mai mult de 2 unghiuri de 90 de grade.

Hotele semineu ofera un aspect deosebit, linii moderne care se inscriu perfect in linia generala a bucatariilor contemporane, aducand totodata o nota de distinctie in materie de stil si functionalitate.

Cateva sfaturi utile :
Pentru atingerea unui nivel optim de zgomot si obtinerea unui grad ridicat de eficienta, porniti hota cu aproximativ 3 - 5 minute inainte sa gatiti. De asemenea, hota se opreste dupa 3 - 5 minute de la terminarea procesului de gatire.


Hotele traditionale combina atentia asupra detaliilor cu parametrii tehnologici optimi ajungand sa reprezinte de fiecare data cea mai sigura alegere pentru utilizatori.


Cateva sfaturi utile :
Prin spalarea periodica a filtrelor se asigura performante mai bune si un grad de coroziune mai redus. Filtrele Teka pot fi curatate in masina de spalat vase. Acestea nu trebuie spalate cu agenti abrazivi sau corozivi pentru ca aspectul lor sa nu se deterioreze. De asemenea, la curatarea hotei nu trebuie utilizati agenti abrazivi ( acizi sau inalbitori ), pentru a nu fi afectata suprafata materialului din inox. Ultima actualizare : 01.01.2020

Pozele atasate au caracter orientativ.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali; Ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Preturile in lei includ TVA. Preturile in Euro nu includ TVA

"Calitate inainte de toate "

Dezvoltat de DM & KPA