Noutati
Livrare gratuita
traseu Militari - Pantelimon » Detalii
Noua locatie
Locatia punctului nostru de lucru este: Str. Oboga, nr. 15, sector 6, Bucuresti » Detalii
Plata cu card
Magazin sau LINK DE PLATA
» Detalii

ACCESORII MOBILA / USI GLISANTEAbonare stiri

Chiuvete inox sub blat


Chiuvete sub blat 

 

Chiuvete sub blat Teka
Undermount


Chiuvetele cu sistem de montare sub blat sunt preferate din ce in ce mai mult datorita designului pe care il ofera bucatariei. Puteti obtine foarte usor ce va doritisi fara sa intampinati vreun obstacol in pastrarea curateniei bucatariei dvs.
Seria de chiuvete cu sistem de montare sub blat Teka ofera o intreaga coletie de forme, marimi si configuratii care pot fi personalizate foarte usor adaugand mai multe unitati singulare sau accesorii.
Chiuvetele undermount se fixează extrem de uşor sub blat cu ajutorul clemelor furnizate.
Avantaj: particulele de murdărie nu pot pătrunde sub rama chiuvetei şi nici nu pot rămâne prinse în jurul acesteia.
În mod independent faţă de chiuvetele obişnuite cu 2 cuve, cuvele individuale ale chiuvetelor undermount oferă o multitudine de combinaţii diferite, adaptându-se cu succes tuturor nevoilor consumatorilor în materie de stil şi funcţionalitate.
Grosimea stratului de inox în cazul chiuvetelor Teka undermount cu 2 cuve variază de la 1,2 mm (partea sudată) până la 1 mm grosime (cuvele).
Cu cât este mai subţire, cu atât există mai multe şanse să se deformeze dacă intră în contact cu vas fierbinte. Cu cât este mai gros, cu atât este mai rezistent la crestare, îndoire, zgomot, schimbări de temperatură şi la loviturile puternice cauzate de oale, crătiţi şi tigăi.

 


DISPONIBIL NUMAI LA COMANDA
DETALII SAU INFORMATII pe mail : roxymob2005@yahoo.com

Se achita in avans si se aduce la comanda.

Daca se afla pe stoc, o sa ajunga in 1 - 7  zile.

Daca vine din Germania ( Blanco ) 2 - 3 saptamani, sau daca vine din alta tara ( Teka ) de la o saptamana pana la mai multe saptamani.