...

ACCESORII MOBILA / USI GLISANTENoutati
Electrocasnice Candy
Electrocasnice Candy » Detalii
Plata cu card
De azi se pot realiza platile cu cardul in magazinul nostru. » Detalii
Amortizoare pentru sertar
Amortizor pentru sertar Indamatic Gacela pentru sertare standard si metabox la 13.00 RON ( TVA inclus) » Detalii

Abonare stiri

Chiuvete inox Alveus


<<<  INAPOI LA CHIUVETE INOX >>>

Chiuvete inox Alveus

Marca Alveus ofera o larga varietate de echipamente de bucatarie cu ajutorul carora veti putea crea o atmosfera comfortabila si agreabila.
Cu designul lor inovator si atent la detalii, produsele Alveus va vor usura viata.
Aspectul produselor va ajuta la personalizarea bucatariei dumneavoastra.
Trainicia si siguranta pe care ele le ofera in utilizarea zilnica va vor convinge de calitatea produselor noastre.

Alveus – reteta bucatariei fericite.

Kovinoplastika Loz este unul dintre cei mai mari si mai de succes furnizori de chiuvete de bucatarie si echipament aferent la nivel european, cu o traditie de 55 de ani in domeniu. Aceasta este o companie internationale, care si-a castigat reputatia demna de invidiat pe piata echipamentelor pentru bucatarie, respectand stnadardele unei calitati superioare, tinand pasul cu tendintele de desgin modern, si fiin un partener flexibil si de incredere.

Datorita produselor sale, care nu ofera numai o calitate remarcabila ci si un raport excelent calitate pret Kovinoplastika Loz si-a consolidat cu rapiditate si eficienta pozitia pe piata in Slovenia precum si in alte state europene.

Chiuvetele incastrabile sunt create pentru instalarea in blat si formeaza o suprafata continua de lucru. Intr-un decupaj de dimensiuni potrivite, chiuveta este plasata in blat de sus in jos si fixate cu clemele din dotare. In functie de caracteristicile designului, chiuvetele Alveus pot fi incadrate in mai multe game.

O chiuveta de bucatarie incastrabila la nivelul blatului se monteaza intr-un spatiu special decupat intr-un blat de bucatarie din granit sau material compozit. Marginile chiuvetei vor fi la acelasi nivel cu suprafata blatului.

O chiuveta neincastrabila se instaleaza ca element superior a unuia sau a mai multor dulapuri. Din punct de vedere al dimensiunilor si design-ului, chiuvetele neincastrabile ALVEUS se prezinta in mai multe game.

Chiuvetele ingropate ALVEUS se monteaza pe sub blatul de bucatarie, blat realizatdin material rezistent la apa cum ar fi piatra sau un material compozit. Intr-un decupaj potrivit al blatului si cu margini finisate vizibile, chiuveta se monteaza astfel incat sa realizeze o tranzitie fara margini de la blat la cuva.

 

<<<  INAPOI LA CHIUVETE INOX >>>
Pozele atasate au caracter orientativ.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali; Ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Preturile in lei includ TVA. Preturile in Euro nu includ TVA

"Calitate inainte de toate "

Dezvoltat de DM & KPA